Wie is Marianne van Pelt

Wie ben ik?

Uw therapeute

Aangetrokken door geneeskunde en interesse in de mens, studeerde ik na verpleegkunde ook Manuele Neurotherapie, Zenuwreflexologie, Shiatsu en lymfedrainage. In 2015 heb ik ook de opleiding bij ICZO tot Zenuwreflexoloog afgerond en ben nu één van de circa 40 erkende zenuwreflexologen in Nederland. In 2016 heb ik mijn opleiding tot Manuele Neurotherapeut bij ICZO afgerond. Al deze therapieën vullen mijn werk als verpleegkundige aan op gebieden die de westerse geneeskunde niet betreedt.

Marianne van PeltMarianne van Pelt-Kuijpers,
Balans & Evenwicht

Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en MNT-NR erkend Zenuwreflexoloog en Manuele Neurotherapeut

Persoonlijk en vertrouwd

  • Persoonlijke behandeling, altijd af te stemmen op en in samenwerking met de patiënt.
  • Medische ervaring, als verpleegkundige.
  • Geheimhouden: ik heb zwijgplicht en ben tevens gebonden door mijn beroep aan beroepsgeheim.

De Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST)

Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging; de NVST. Dat betekent dat afhankelijk van de verzekering de mensen een vergoeding voor de behandeling krijgen.
Therapeut bij u in de buurt?

Heeft u mijn site gelezen en bent u geïnteresseerd in een behandeling, maar ik zit te ver weg? Kijk dan op de site www.therapeutenlijst.be voor een behandelaar bij u in de buurt.

Back To Top